pekoniporkkanat

Hunajaiset pekoniporkkanat

Makean suolaiset hunajalla maustetut pekoniporkkanat on näyttävä ja maukas lisä grilliherkutteluun! Käytä pieniä ja meheviä naattiporkkanoita, jolloin lopputulos on mehukkaan herkullinen.

Ainekset

  • pussillinen naattiporkkanoita
  • pekonia
  • hunajaa

Resepti

Lämmitä grilli tai pannu kuumaksi. Huuhtele porkkanat. Kääri porkkanoiden ympärille pekonia (yksi siivu per porkkana).

Paista pekoniin käärittyjä porkkanoita muutaman minuutin ajan tai kunnes pekoni on kypsynyt ja ottanut kauniin, kullanruskean värin. Sipaise porkkanoiden pintaan hunajaa (n. 0,5 tl hunajaa per porkkana). Pidä pannulla hetki, jotta hunaja leviää kauttaaltaan ympäri porkkanaa. Huomioi, että hunaja palaa herkästi, joten paista porkkanoita maltilla.

Nauti muun grilliruuan kaverina!

Viimeisimmät reseptit

ceviche

Raparperi-kuhaceviche

Raikas ja herkullinen kuhaceviche sopii lämpimiin kesäpäiviin. Hyödynnä happokypsennyksessä loppukesän jo hieman puiseviksi muuttuneet raparperinvarret.

Vinkki! Laita tarjoiluastian alle muutama kylmäkalle, jotta tuote säilyy hyvänä.

Lue lisää »
pekoniporkkanat

Hunajaiset pekoniporkkanat

Makean suolaiset hunajalla maustetut pekoniporkkanat on näyttävä ja maukas lisä grilliherkutteluun!

Käytä pieniä ja meheviä naattiporkkanoita, jolloin lopputulos on mehukkaan herkullinen.

Lue lisää »
juhannusjuusto

Juhannusjuusto uunissa

Perinneruoat ovat erottamaton osa juhlapyhiä 🌿

Juhannusjuusto kuuluu erityisesti pohjoispohjalaiseen ruokaperinteeseen. Juhannusjuusto on helppo valmistaa, mutta se vie reilusti aikaa. Perinteisesti juhanuusjuusto keitetään hitaasti liedellä, mutta yhtä hyvään lopputulokseen päästään myös uunissa kypsentäen.

Lue lisää »